Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ring på tlf.: 86 15 00 45

Renovering af badeværelse

divider

Hos Elneff VVS-installatør er vi specialister i renovering af badeværelse.

Vi laver alt inden for badeværelser, som eksempelvis montering, udskiftning af diverse blandingsbatterier, toiletter og lign.

Ønsker du komplet renovering af badeværelse, kan vi udføre alt i forbindelse med projektet. Lige fra nye vand- og afløbsinstallationer, til installation af gulvvarme.

Skal du have nyt badeværelse?

Hos Elneff VVS-installatør specialiserer vi os i renovering af badeværelser. Vi har kunder i Aarhus, Tilst, Højbjerg, Risskov og omegn. Når du vil have nyt badeværelse, kan vi hjælpe dig med stort set alt. Det kan være montering, udskiftning af blandingsbatterier, toiletter osv. Herunder kan du se, hvad kan hjælpe dig med:

  • ​Badeværelsesmøbler
  • ​Ombygning af badeværelse
  • ​Nyt bad
  • ​Total badeværelsesrenovering
  • Lægning af gulvvarme

Der er mange grunde til at lave nyt badeværelse. Det kan være, du bare er træt af farven, men det kan også være, der er sprunget f.eks. et afløb. Sammen med dig afdækker vi dine behov, når du kontakter os.

Ønsker du et helt nyt badeværelse? Vi kan udføre en komplet renovering i forbindelse med dit projekt. Her kan vi hjælpe dig med alt fra nye afløbs- og vandinstallationer til installation af f.eks. el gulvvarme. Vi laver nye badeværelser til mellem 50 – 100 boliger om året. Vi ved, hvad vi har med at gøre.

Kontakt os for at få en pris på et nyt badeværelse

Hvad koster det at lægge gulvvarme? Hvad koster renovering af badeværelse? Du er sikkert stødt på spørgsmålet i planlægningen af dit projekt.

Du er velkommen til at kontakte os, når du har brug for et uforpligtende tilbud. Vores professionelle specialister kan også komme med gode råd. ​

Se før/efter billeder her:​

​Aarhus C

​Tilst

Tlf. ​86 24 18 22

​CVR 25899121

Garantiordning

Vi er medlem af Arbejdsgiverne og er omfattet af Håndværker Garanti.

Vi sponsorerer

TST idræt forening - Tilst
Natteravnene - Tilst
Tilst Kastede Geding Lokalhistorisk forening
Aabyhøj basket - Aabyhøj
Lyseng fitness - Højbjerg