Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ring på tlf.: 86 15 00 45

Professionelt vvs-arbejde tilbydes

divider

Hos vores vvs-firma er gode råd gratis og kvalitet altid en selvfølge

​Vi beskæftiger os med alt inden for VVS, lige fra småreparationer og udskiftning af armaturer og sanitet til totalrenoveringer af f.eks. nyt badeværelse og opførelse af f.eks. nyt køkken og badeværelse.

Vi står gerne til rådighed med vores ekspertise og vejleder professionelt ude fra vores mangeårige erfaring. Vi holder os hele tiden, ajour indenfor gældende love og regler herunder den nye tilskudsordning også er vores vvs-arbejde dækket af vvs garantiordningen.

Vi hjulpet kunder med vvs-arbejde i Aarhus, Tilst, Højbjerg og omegn. Men vil hjælper selvfølgelig også gerne med dit vvs-arbejde, hvis du kommer fra et andet sted i landet. 

Vi laver alt inden for varmeinstallationer

Bl.a. fejlfinding på varmeinstallationer, herunder gulvvarmeanlæg og reparationer af f.eks. radiatorventiler. Vi udskifter f.eks. oliefyr til fjernvarme og varmtvandsbeholder til en varmeveksler. Vi laver gerne fjernvarmeservice og årlige eftersyn.

Vi laver vvs-installationer i køkken og bad

Bl.a. montering, udskiftning og reparation af diverse blandingsbatterier, toiletter og alt indenfor sanitet. Vi tilslutter vand og afløb til f.eks. vaskemaskiner og opvaskemaskiner, samt opsætter udendørshaner og lignende.

Vi laver monteringer af vandinstallationer

Bl.a. udskiftning af vandstik, montering af vandinstallationer og fejlfinding på anlæg for eventuelt manglende vandtryk og varmt vand. Vi udskifter hovedvandrør og stigestrenge i etageejendomme og udfører reparationer af tilkalkede eller stoppede vandrør.

Reparation og montering af afløb

Bl.a. udskiftning af faldstammer og gulvafløb samt reparation af utætte afløb og montering af nye afløb.
Vi udfører desuden reparation eller udskiftning af utætte og tærede vand -og varmerør herunder udbedring af skjulte rørskader. Ved forsikringsskader er vi ofte i tæt dialog med forsikringsselskaberne.

Hør mere om vvs-arbejde

Har du nogle spørgsmål til vvs-arbejde eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores personale sidder altid klar til at vejlede og rådgive dig bedst muligt. Ønsker du et uforpligtende tilbud og pris på din opgave, er du ligeledes velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig, og hjælpe med dit vvs-arbejde! 

​Aarhus C

​Tilst

Tlf. ​86 24 18 22

​CVR 25899121

Garantiordning

Vi er medlem af Arbejdsgiverne og er omfattet af Håndværker Garanti.

Vi sponsorerer

TST idræt forening - Tilst
Natteravnene - Tilst
Tilst Kastede Geding Lokalhistorisk forening
Aabyhøj basket - Aabyhøj
Lyseng fitness - Højbjerg